lördag 22 juni 2013

Jaktkritik

Till anonym: Jag förstår inte hur du kan vara riskanalytiker. Du är ju konspiratorisk och du kan ingen biologi. Varken varg eller björn har människor som bytesdjur och deras bytesdjur kommer aldrig att ta slut eftersom det alltid finns ett jämviktförhållande mellan rovdjur och bytesdjur.
Jag anser att vår verklighetsbild och kunskaper är alltför väsensskilda för att det ska vara meningsfullt att fortsätta vårt bloggsamtal.

Läs hemsidan:www.jaktkritikerna.se och gå med i FB-gruppen Jaktkritikerna

2 kommentarer:

  1. Ni orkar inte höra sanningen. Vi kan visst ha rovdjur, men inte i den omfattning vi har idag. Människan har väll också rätt att leva av naturen? Jag tycker du går till personangrepp med de svar du ger mig. Detta tyder på en icke demokratisk rörelse ni bedriver. Kommer inte skriva här något mer. Tyvärr. Trodde man kunde ha debatt mellan lägren.

    SvaraRadera
  2. Håller med föregående talare Anonym, när debatten vart besvärlig på fb sidan, då stängdes den ned av jaktkritikerna, skulle vilja veta vilket sätt jaktkritikerna anser är humanast att dö på för djuren, tycker ochså att ni bedriver ett icke realistisk hatdrev mot en mycket fin och väl fungerande jaktkår ni och vi har förmånen att ha här i svedala.
    Ser gärna debatt, och inte personangrepp.

    Mvh Herr G

    SvaraRadera